Η καλύτερη διπλωμάτης είναι από τη Φθιώτιδα και μαθήτρια Λυκείου

Στην κατηγορία «Απαγόρευση φυλετικής προπαγάνδας και ρητορικής μίσους» η Θωμαΐς Λαμπρακάκη από την Αμφίκλεια, κατάφερε τη μεγαλύτερη διάκριση στην Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση των επιτροπών του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου…

Για πρώτη φορά το Λύκειο Αμφίκλειας εκπροσωπήθηκε στη 5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» με τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Θωμαΐδα Λαμπρακάκη η οποία και βραβεύτηκε ως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ στην κατηγορία «Απαγόρευση φυλετικής προπαγάνδας και ρητορικής μίσους».

Βραβεύτηκε ως εμπειρογνώμονας με ιδιαίτερη συμβολή στις εργασίες της επιτροπής, με καινοτόμες ιδέες, συμμετείχε πάντα σε όλες τις συντονισμένες συζητήσεις για την καταγραφή του κειμένου γνώμης της επιτροπής. Ήταν επίσης και η εισηγήτρια της γνώμης της επιτροπής απαγόρευσης φυλετικής προπαγάνδας και ρητορικής μίσους.

Η Θωμαΐς Λαμπρακάκη μας μιλά για την εμπειρία της: «Η εμπειρία μου ήταν καταπληκτική σε αυτό το αξιοσημείωτο συνέδριο. Είχα την τιμή να μου ανατεθεί το ανώτερο βραβείο, το βραβείο του μελλοντικού διπλωμάτη, το οποίο είναι υψίστης σημασίας για εμένα καθώς είναι το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω στην μετέπειτα επαγγελματική μου ζωή».

«Από την πλευρά μας», αναφέρει το Λύκειο Αμφίκλειας, «είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που μαθητές μας ασχολούνται σοβαρά με τα ανθρώπινα δικαιώματα κι έχουν ενεργή συμμετοχή ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες!!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.