rsz_mak-1.jpg

26-07-22 Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής, εξεταστικής περιόδου 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.) εξεταστικής περιόδου 2022, για την πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, που πραγματοποιήθηκαν στις 27,28,29 και 30 Ιουνίου 2022.

Στις Εξετάσεις υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 1418 υποψήφιοι. Οι επιτυχόντες σε όλα τα εξεταζόμενα γνωστικά/ψηφιακά αντικείμενα είναι 426.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://kpp-mis.cti.gr/kppmis/login).

Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν για την έκδοση και την χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής με νέο Δελτίο Τύπου.

Μέχρι την έκδοση και τη χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής είναι δυνατόν να χορηγούνται στους επιτυχόντες, από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών εξετάσεων, σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας που θα ισχύουν μέχρι την έκδοση των πιστοποιητικών. Κάθε βεβαίωση και πιστοποιητικό φέρει ειδικό μοναδικό κωδικό, ο οποίος δημιουργείται με κατάλληλο κλειδάριθμο, προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η γνησιότητα τους.

 

Source: Υπ. Παιδείας